Opskrifter

Der er selvfølgelig angivet mængder i disse opskrifter, men man skal aldrig fortvivle, hvis mængderne varierer lidt - hvem siger, for eksempel,  at broccolien den ene uge er den samme størrelse som ugen før ?? Eller om Føtex har pakket 386 eller 312 g kød i pakken? Om en "valnødde" størrelse ingefær er større eller mindre gang for gang? Og hvem siger dog, at et fed hvidløg er den samme størrelse hver gang?? Sådan forholder det sig ikke - og vist bliver smagen en smule anderledes hver gang, men faktisk er det kun en del af spændingen. Vi har lavet rigtig meget kinesisk mad, men det er faktisk meget sjældent, at smagen er præcis den samme hver gang. Heldigvis for det. Tag det som en oplevelse og nyd netop den smag der kommer. 

Husets mest brugte opskrifter - klassikere som (næsten alle) er nemme og hurtige

  1. Bøf og broccoli på nudelbunde (kan også serveres med glasnudler eller ris)
  2. Hoisin kylling (kylling, røde peberfrugter, cashew nødder med hoisin sauce)
  3. Lynstegt krydret oksekød
  4. Kung Pao kylling (kylling, forårsløg, jordnødder og chilisauce) (stærk)
  5. Lynstegt oksekød med fløjlsbløde porrer (kan også med held laves med svinekød)
  6. Down home Tofu (Tofu, hakket oksekød, chilisauce) (stærk)

Og flere af vores favoritter, som dog kræver mere tid

  1. ......
  2. .....
  3. ........
  4. .........
  5.